Avsnitt 39 – Våra små favoritprylar.

Friluftsliv handlar inte om utrustning men vissa små saker förgyller våra friluftsliv med det lilla extra – dessa små prylar pratar vi om i detta avsnitt!

Vi har på varsitt håll listat våra små favoriter som nästan alltid följer med i ryggsäcken. Det är små, enkla saker som kan tyckas väldigt simpla och för en del så självklara att de glömmer bort deras förträfflighet. Det är inte dyra saker (nåja, Pierres dunjacka kostade nog lite) men ack så värdefulla. Hur gjorde vi innan vi hade dessa små saker med oss ens? Hur klarade vi oss?

Välkommen att lyssna på vårt samtal!
Hälsningar Linnea och Pierre

3 Comments

 1. Mathias Wennergren

  Tack för alla era härliga pod-avsnitt 🙂 I detta avsnittet nämnde Pierre en kompakt hink/vattensamlare. Vad var det för märke på den?

  /Mathias

   1. Hej Mathias,
    Det är en Fjällräven-produkt, men jag tror det finns fler som tillverkar liknande. Jag la upp en bild på vår Facebooksida. Den är helt underbar eftersom den verkligen inte tar nån plats eller väger typ nånting, så den är alltid med som back-up. Superenkel konstruktion men ändå genial eftersom vattnet inte rinner ur den, trotsa att det typ bara är en påse.
    Fjällrävens vattensäck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.