Avsnitt 48 – 2 år med Friluftspodden!

Medan Friluftspodden låg lite i höstdvala tidigare på säsongen så fyllde den 2 år! Många fina och lärorika samtal om våra friluftsliv har det blivit i 47 avsnitt hittills.

I detta sista avsnitt för året pratar vi om vad vi särskilt minns av de avsnitt med samtal om friluftsliv som vi hittills spelat in. Vad har vi tyckt har varit roligast att prata om och vad har levt kvar i minnet starkast? Är det samtalen med fokus på det praktiska kring till exempel utrustning och matlagning eller kanske där vi delar med oss av våra högst personliga tips, trick och råd till er som frilufsar med barn?

Vi pratar även om hur podden och ni lyssnare har fått följa våra liv under dessa två år. Mest ur ett friluftsperspektiv såklart men också genom flyttar och andra händelser i livet. Att ha en del av sitt friluftsliv dokumenterat i form av råd och tips vi själva levererar till våra lyssnare kom vi fram till är en riktigt bra grej. Speciellt när vi tappar bort våra friluftsliv lite, känner oss lite vilse och längtar tillbaka till våra rätta friluftsjag. Att kunna lyssna på sina egna råd då är ju toppen!

Välkomna att lyssna!
Linnea och Pierre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.