Avsnitt 5 – Ryggsäckar

Nu är det Linneas tur att vara förkyld och Pierre gör allt han kan för att muntra upp henne med lite av sina kunskaper och erfarenheter av ryggsäckar.

I avsnittet om ryggsäckar pratar vi om hur man ska tänka när man väljer och köper ryggsäck som man ska bära lite tyngre i. En ryggsäck som ska få följa med ut och hjälpa till att bära tält, sovsäckar, kök och så vidare. En bekväm kompis som man ska samarbeta och hänga med i vått och torrt helt enkelt.

Linnea berättar om sina tips kring hur man ska tänka kring ryggsäckar till barn och Pierre ger sina råd kring hur man ska fördela vikten i sin ryggsäck för att undvika skav. Och så hyllar vi färgglada packpåsar som hjälper oss hålla våra saker torra och i ordning!

När vi kommer in på smarta ryggsäcksfunktioner vi älskar är vi överens om vad som nästintill är ett måste på ryggsäckar. Vi är även överens om att användarvänlig design är guld värt på friluftsgrejer.

Vad tycker du? Vad har du för älsklingsfunktion som du bara måste ha på din ryggsäck? Eller som du kanske saknar? Berätta gärna i en kommentar här eller på Friluftspoddens Facebooksida.

2 Comments

  1. Sarah Granlund

    Vi har tre barn och alla har dom varsin Vaude puck. Den tyckte vi passade perfekt våra små vandrare, dom två yngre på 5 och 6 år har en Vaude puck 10 liter och hon som är 8 bär en Vaude pecki 14 l. Dom e tillräckligt stora för att rymma extra underställe, vantar, strumpor, drickflaska, gosedjur och en bok. Med Vaude väskorna får man med också sittunderlag, spännremmar runt bröstet och midja, regnskydd samt en extra rolig detalj, ett förstoringsglas vilket hos oss har används flitigt. Priset på väskorna är heller inte skyhöga. Tack för en super poddradio, i väntan på flera nya avsnitt.
    Mvh. Sarah

    1. Hej Sara! Roligt att du lyssnar på oss och kikar in här och lämnar en hälsning. Det låter som att ni har hittat riktigt bra barnryggsäckar till era barn 🙂 De verkar få plats med precis det som behövs och, har bra funktioner och lite extrautrustning, sånt uppskattas alltid! 🙂
      Vänliga hälsningar Linnea och Pierre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.