I detta avsnitt pratar vi enkla knep för att göra friluftsmaten liiite roligare.
Hur gör vi för att piffa till pulversoppan, den alldagliga chokladen och tråkiga smörgåsarna när vi är ute och frilufsar? Vi pratar om sliskigt söta men enkla efterrätter att laga och lyxa till det med vid elden. Vi pratar om rödrutiga dukar, metallsporkar och bubblig dricka i kåsa som kan få vilken friluftsmiddag som helst att kännas som en riktigt lyxmåltid.
Välkommen att lyssna!
Hälsningar Linnea och Pierre
Podcast: Play in new window | Download
Prenumerera: Apple Podcasts | Android | Google Podcasts | Spotify
Jätte härlig pod,
Det vore ju kul om ni bjöd in till en dag där alla lyssnare kunde komma och träffas tillsammans med er såklart. Lyssnare kan ju då berätta vilka inslag de gillade bäst tips och utbyte av idéer.
Men överlag super bra jobb ni gör 🙂
Rolig idé Daniel! Den tar vi med oss och funderar lite på 😊👍🏻