Avsnitt 6 – Friluftsåret

I årets sista avsnitt av Friluftspodden pratar vi om friluftsåret som gått och vad vi drömmer om inför nästa år.

Vad vi har hittat på och vad vi minns starkast från våra stunder ute i naturen är några av sakerna vi pratar om. Linnea minns tillbaka till halvårsskiftet då det var dags för henne och hennes familj att ta avsked av Alperna i Bayern och flytta tillbaka till Sverige och Pierre minns ett litet tältäventyr under året då han och hans familj spontanträffade nya friluftskompisar bland annat.

Vi har även utsett varsin friluftspryl som vi utser till våra personliga årets friluftsprylar. Här är det inte svindyra tält, högteknologiska skaljackor eller lättviktsnöskor det handlar om utan betydligt med vardagliga friluftsprylar som förgyllt vår friluftsvardag under året.

I sann Friluftspoddanda utser vi även årets friluftsjulklapp! Den handlar inte heller om dyr utrustning eller spektakulära långt-bort-äventyr. Istället är det personlig utveckling och friluftsgemenskap som såklart står i fokus. Skulle du kunna gissa vad det kan vara?

Nu tackar vi för den här första lilla säsongen av Friluftspodden. Vi tar dock inget vinteruppehåll utan podden fortsätter att komma ut varannan vecka på måndagar som vanligt. Nästa avsnitt kommer alltså redan om två veckor i januari. Tills dess får du ha några riktigt fina juldagar så hörs vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.