Avsnitt 7 – I kikaren 2018

Julen är över och ett nytt friluftsår ligger framför oss! I det här avsnittet samtalar vi om vad vi har för planer och önskemål inför friluftsåret 2018.

Vi har båda varit ute frilufsat tillsammans med våra familjer under julledigheten. Pierre har varit ute och lagat mat efter inspiration från sin julklapp, boken Eldmat skriven av Eric Tornblad och Ida Ohlsson. Linnea har varit ute och tränat på att tända med eldstålet hon gav sin man i julklapp. Men nu är julledigheten över, vardagen har tagit vid och vi blickar fram mot en vinter och vår full av friluftsliv.

Vi pratar om att råka anmäla sig till Höga Kusten Winter Hike att vilja både sova och laga mer mat utomhus under året och en otroligt uppskattad julklapp på temat näräventyr. Vi samtalar även om hur mycket vi ser fram emot att förhoppningsvis få skörda frukterna av det arbete som las ner förra året på att få in bra rutiner för att enkelt komma iväg på näräventyr i vardagen. Hur det blir med den saken kommer vi säkert återkomma till i poddavsnitt framöver.

Vi kan helt enkelt konstatera att vi har ett riktigt bra friluftsår framför oss och ser såklart väldigt mycket fram emot att dela det med dig som lyssnar. Välkommen till en ny säsong av Friluftspodden!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.