Pierre Reldin

Pierre är både ny och gammal i friluftsandet. Som liten var han med i sjöscouterna och sedermera ledarassistent, efter avslutade civilingenjörsstudier och tillbaka i hemstan Stockholm så fortsatte det som scoutledare för en patrullscoutavdelning några år.

Till vardags jobbar Pierre som projektledare och i den rollen korsades vägarna med Naturkompaniet som behövde byta ut kassa- och affärssystem. Här återupptäckte Pierre sitt latenta frilufts- och vandringsintresse och tillsammans med en kollega från Naturkompaniet genomfördes Fjällräven Classic 2013, vilket blev starten på en årlig tradition. Året därpå så vandrade Pierre med sin fru och 14 månader gamla Malcolm de 110 kilometerna mellan Nikkaluokta och Abisko. Den upplevelsen kan du läsa om på Naturkompaniets blogg och där tändes idén om att berätta lite mer om hur det kan vara på fjället med småbarn. Nu bloggar Pierre lite mer frekvent på familjens egna blogg Reldin Adventures just om hur det är att friluftsa med sina små skatter.

Pierre vill dela med sig av sina erfarenheter och inspirera fler barnfamiljer att komma ut och friluftsa i stort och smått, och om möjligt kunna sänka en och annan tröskel och räta ut en del frågetecken om hur rackarns gör man.

Pierre Reldin
Pierre Reldin